Cases a mida

A Coraina t’oferim un concepte diferent de cases bioclimàtiques i respectuoses amb el medi ambient. Les nostres cases són confortables, seguint els criteris de cases passives, amb un consum d’energia gairebé nul.

Treballem amb professionals amb més de 20 anys d’experiència innovant en edificació modular industrialitzada, especialistes en la fabricació d’estructures d’entramat lleuger de fusta, que garanteixen una construcció ràpida, eficient i sostenible.

A més, estan dissenyades íntegrament adaptades al teu gust perquè casa teva doni resposta a les necessitats concretes de la teva família.

Dissenyem, construïm i t’entreguem casa teva claus en mà perquè puguis gaudir-ne des del primer minut.

EFICIÈNCIA

Les nostres cases són eficients energèticament. Durant tot l’any gaudireu de la mateixa temperatura, estalviant així en el vostre consum energètic.

A MIDA

Sabem que tens molt clar com ha de ser casa teva. Nosaltres t’ajudarem a fer-la realitat pensant en les necessitats tant presents com futures de la teva família.

ECOLÒGIQUES

Construïdes a partir de materials naturals com la fusta, les nostres cases et garanteixen el millor aïllament i confortabilitat. Treballem amb materials de primera qualitat.

SERVEI D’ARQUITECTURA

Ens impliquem en el projecte des del primer moment, analitzant acuradament com ha de ser. T’oferim un disseny personalitzat i únic perquè només tu saps la casa que vols i necessites. I t’acompanyem en tot el procés fins que t’entreguem casa teva claus en mà.

ASSESSORAMENT

Integrem en la gestió de cada projecte l’assessorament tècnic per garantir que tant els materials com els productes encaixin i compleixin amb el teu projecte i per oferir-te en cada moment les millors solucions tècniques, estètiques i econòmiques.

CONTROL DE QUALITAT

Treballem només amb proveïdors i materials de primera qualitat. Exigim el màxim perquè sabem que només així podem garantir-te que construirem casa teva complint amb els estàndars més alts de qualitat i els requeriments més exigents del mercat.

1. EXPLICA’NS LA TEVA IDEA. I t’assessorem per fer-la realitat. Estudiem el teu cas, analitzem les possibilitats i t’ajudem a definir la millor opció.


2. A MIDA I EFICIENT. Una vegada decidit el terreny, dissenyem el projecte i en planifiquem l’execució perquè no t’hagis de preocupar de res.


3. CLAUS EN MÀ. Ens encarreguem de tot el procés constructiu complint amb els màxims estàndards de qualitat i al millor preu.


Contacto
972 647 712
info@coraina.com
Síguenos en: